ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Κυρία Κωστοπούλου δεσμεύομαι

Η απάντηση Τσίπρα στην επιστολή της μητέρας του Ζακ

«Οσα συνέβησαν και οδήγησαν στον θάνατο του Ζακ συνιστούν έναν εφιάλτη». Aυτή η φράση, που συνοψίζει τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στη δολοφονία του νεαρού ακτιβιστή αλλά και στον κοινωνικό κανιβαλισμό που ανέδειξε, εμπεριέχεται στην επιστολή με την..
οποία ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στην Ελένη Κωστοπούλου και στην επιστολή της, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα των Συντακτών στις 24 Οκτωβρίου.
Η μητέρα του Ζακ απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας του να μεριμνήσει για τη δίκαιη τιμωρία όσων συμμετείχαν στη δολοφονία του παιδιού της. Η κ. Κωστοπούλου είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της επιστολής στον τρόπο που λειτούργησε η Ελληνική Αστυνομία, όπως αποκαλύφθηκε από το βίντεο που δημοσιοποίησε η «Εφ.Συν.» στις 27/9.
«Συμφωνώ απόλυτα με την έκκλησή σας για διεξοδική διερεύνηση όλων των πτυχών της τραγικής υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών σε όσους πιθανά με τις πράξεις τους ή τη στάση τους προκάλεσαν ή επέτρεψαν την απώλεια της ζωής του Ζακ», απαντά ο Αλέξης Τσίπρας, δεσμευόμενος προσωπικά.

To ρεπορτάζ της Ντίνας Δασκαλοπούλου και ολόκληρο το κειμενο της επιστολής του πρωθυπουργού στην μητέρα του Ζακ, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα (Τρίτη).