ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Tην Τετάρτη η συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

Η τακτική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ με το νέο καταστατικό και τη διευρυμένη του σύνθεση γίνεται την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου (ώρα 12, ξενοδοχείο Κάραβελ, λεωφ. Βασ.Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).
Στη συνέλευση δίδεται πλέον η δυνατότητα συμμετοχής στους εργαζομένους όλων των Μέσων Ενημέρωσης πανελλαδικά, βάσει της νέας δομής του ΕΔΟΕΑΠ (ΦΕΚ 1689 Β΄/15.5.2018΄)
Τα θέματα της ημερήσιας..
διάταξης περιλαμβάνουν τις ανακοινώσεις της διοίκησης, το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΔΣ, την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2017, την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης 2017, καθώς και την έγκριση προϋπολογισμού 2018.
Η τρίτη Γενική Συνέλευση ματαιώθηκε λόγω μη υπάρξεως απαρτίας. Για την επίτευξη της απαρτίας στην τέταρτη (τελευταία ) Τακτική Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 1/20 των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών