ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πωλείται εφημερίδα σε τιμή ευκαιρίας - Πιέσεις σε επιχειρηματία

Ταραγμένες μέρες στο άλλοτε χαμογελαστό Real Group. Οι απλήρωτοι κοιτάζουν με... μισό μάτι όσους υποπτεύονται ότι λαμβάνουν μισθό (έστω και έναντι ) και γενικώς το κλίμα μυρίζει μπαρούτι στην λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρουύι, μετα την απόφαση για απεργία την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.
***
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, τελεί εν απογνώσει βλέποντας οτι αυτή η κατάσταση δεν..
μαζεύεται με τίποτα! Εκτός αν κάποιος «στρατηγικός επενδυτής» αποφασίσει - ξαφνικα;- να επενδύσει στο "μαγαζί" ή κάποιος κροίσος θελήσει να το αγοράσει οπως είναι επιπλωμένο. Προς το παρόν ο όμιλος έχει κάνει αίτημα να ενταχθεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
***
Πιέζεται πανταχόθεν επιφανής επιχειρηματίας να εντάξει στο χαρτοφυλάκιό του σε... τιμή ευκαιρίας εφημερίδα που καρκινοβατεί σε πωλήσεις. Ο εν λόγω ανθίσταται σθεναρώς ακόμη και στα αγωνιώδη τηλεφωνήματα πολιτικού αρχηγού.
***
Ολοκληρώνεται , πληροφορούμαστε, ο σχεδιασμός περιεχομένου και lay out της "Απογευματινής" . Κινείται στα χνάρια ενος "δυναμικού" tabloid.
***
To επιτυχημενο zougla.gr ετοιμάζεται να αναβαθμίσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που έχει βάλει τα σχέδια για κυριακάτικο φύλλο - προς το παρόν - στο συρτάρι.