ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Το «μπιτσόνι» που ψηφίζει ΚΚΕ...

Kαπνίζει και το απολαμβάνει, δεν φοβάται να αποκαλύψει τα 68 της χρόνια, ούτε ότι ψηφίζει σταθερά ΚΚΕ ενώ θυμάται ακόμα την εποχή που κατέβαινε με γούνα στις πορείες. Το παρατσούκλι της στο Mega ήταν “μπιτσόνι” (από το bitch). Ο λόγος για τον Ολγα Τρέμη και τη..
συνέντευξή της στον Δημήτρη Δανίκα στο Πρώτο Θέμα. Σταχυολογούμε:.
  • «Είμαι 68. Κανένα πρόβλημα».
  • «Το παρατσούκλι μου στο Mega ήταν “μπιτσόνι”. Από το bitch. Γλυκιά μπιτσόνι».
  • «Ημουν πολύ φιλική με όλους. Ακόμα και για τα προσωπικά τους προβλήματα. Μπορούσα να τους ακούω επί ώρες. Ομως πάνω στη δουλειά ήμουν πολύ αυστηρή, πάρα πολύ».
  • «Καλύτερα να κατεβαίνεις στις διαδηλώσεις με γούνα παρά να μην κατεβαίνεις χωρίς γούνα. Και τι γούνα! Από γιδοπρόβατα η προέλευσή της. Και πόσοι κατεβαίναμε; Ελάχιστοι. Οι περισσότερες, χωρίς γούνα, μονίμως στον καναπέ να σχολιάζουν τις... γούνες».».
  • «Πάντα ΚΚΕ. Για δύο λόγους. Ο πρώτος από νοσταλγία. Ο δεύτερος επειδή είναι κόμμα συνεπέστατο με όσα πρεσβεύει»
  • «Δύο οι περίοδοι του Μega. Η πρώτη με την τριανδρία των παλιών ιδιοκτητών Χρήστος Λαμπράκης - Βαρδής Βαρδινογιάννης - Γιώργος Μπόμπολας, ο πατέρας. Στο Mega ήταν καταλυτική και ευεργετική η παρουσία του Λαμπράκη. Λόγω δημοσιογραφικής εμπειρίας και εξαιρετικής επάρκειας. Δηλαδή ήθος, κουλτούρα, σοβαρότητα, εγκυρότητα. Οι αξεπέραστες αρετές του Λαμπράκη ».
  •  «Η δεύτερη περίοδος στο Mega αφορά την περίπτωση των τριών διαδόχων. Ο Ψυχάρης στη θέση του Λαμπράκη. Ο Γιάννης στη θέση του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Και ο Φώτης στη θέση του Γιώργου Μπόμπολα. Κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Τα οποία συμπίπτουν με την οικονομική κρίση. Προφανώς απρόθυμοι για συνεννόηση και συνεργασία. Ετσι ένα τόσο ευλογημένο κανάλι κατέληξε στην κατάρρευση».