ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Οι κλειστές πόρτες του Τύπου

Κάποτε δεν ήταν απλώς είσοδοι εφημερίδων. Δεν ήταν πόρτες, ήταν μεγάλη πύλες του Τύπου. Ιδιαίτερα στη Χρήστου Λαδά, όπου βρισκόταν ο ΔΟΛ, και στη Φειδίου, όπου στεγαζόταν η Απογευματινή (και πολύ παλιότερα, μαζί της η Ακρόπολη), πάλλονταν οι καρδιές των δύο εφημερίδων με την υψηλότερη κυκλοφορία στον ελληνικό Τύπο, πουλώντας καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες φύλλα στο σύνολό τους. Και τώρα; Θλίψη!..
Με την Απογευματινή, που έρχεται πάλι στη δημοσιότητα με την προοπτική της επανέκδοσής της, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε. Το κτίριο της Φειδίου έχει ολόκλειστες πόρτες –βαμμένες με κακόγουστα γκράφιτι– και ανοικτά, σπασμένα παράθυρα σε όλους τους ορόφους, πιθανόν με φωλιές περιστεριών και άλλων έμβιων.
Το μπλογκ harddog-sport σε μια βόλτα στην «Αθήνα του Τύπου» συγκέντρωσε φωτογραφίες από τις σφαλιστές πόρτες εφημερίδων, αλλά και περιοδικών, που είτε έκλεισαν είτε έχουν μετοικήσει.

- δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα συνοδευτικά τους κείμενα στο harddog-sport ΕΔΩ