ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βαζογιάννης

Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης Δημήτρης Βαζογιάννης πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών.
Ο Δημήτρης Βαζογιάννης γεννήθηκε το 1932 στην Αθήνα. Το 1955, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ξεκίνησε την πορεία του στις αθλητικές εφημερίδες. Το 1970 είναι συντάκτης στην..
«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», εφημερίδα στην οποία εργάστηκε έως το 1992. Υπήρξε ακόμη συνεργάτης πολλών ΜΜΕ, όπως των εφημερίδων «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ», «ΕΜΠΡΟΣ», «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ» και «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ». Στο ραδιόφωνο εργάστηκε στην ΕΡΑ4 ενώ μακρά υπήρξε και η πορεία του στην ΕΤ2, έως τη συνταξιοδότησή του.
Ο Δημήτρης Βαζογιάννης εργάστηκε με πείσμα χωρίς ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό του χώρο. Τη διετία 1994-1995 διετέλεσε μέλος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και ιδιαίτερα τα δύο του παιδιά, τον συνάδελφο δημοσιογράφο και μέλος της Ενώσεως Αντώνη και την κόρη του Φωτεινή, και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.
Η κηδεία του Δημήτρη Βαζογιάννη θα γίνει αύριο, Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, στις 3 μ.μ., στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.