ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει κατάληψη...

...στα μπαρ της γειτονιάς της

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» συμπληρώνει τα 6 χρόνια της και διοργανώνει μία μεγάλη γιορτή για τους αναγνώστες της με δωρεάν συναυλίες και πάρτι στη γειτονιά της, στην πλατεία Καρύτση.
Η«Εφημερίδα των Συντακτών» κάνει... κατάληψη στα μαγαζιά της περιοχής και παρουσιάζει,..
δωρεάν, ένα μεγάλο μουσικό πρόγραμμα. Την άλλη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 9 το βράδυ και μετά.

1) Στο Barley Cargo
(Κολοκοτρώνη 6, τηλ για κρατήσεις: 210 3230445) θα ακουστεί ζωντανά, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ολόκληρος ο εμβληματικός δίσκος «Αγιος Φεβρουάριος» του Δήμου Μούτση και του Μάνου Ελευθερίου. Τραγουδά, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, η αυθεντική ερμηνεύτρια του άλμπουμ Πετρή Σαλπέα. Στον ίδιο χώρο, αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η Δήμητρα Παπίου και «Αυτή η Νύχτα Μένει». Θα υπάρχουν κι εκπλήξεις. Μουσική θα βάζει ο Ξενοφώντας Ραράκος του Μελωδία 99.2. Ωρα έναρξης: 21:30 μμ

2) Το διπλανό Servante (Καρύτση 3) θα είναι το μπαράκι της Εφ.Συν. και του 105.5 Στο Κόκκινο με συντάκτες της εφημερίδας και παραγωγούς του σταθμού να επιλέγουν μουσικές μέχρι τα ξημερώματα.

3) Απέναντι στο Tall's Toy (Καρύτση 10, τηλέφωνο: 694 830 6166) θα κυριαρχεί η ξένη μουσική. Θα παίξει live η Μαρία Παπαγεωργίου σε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά με διασκευές σε ξένα κομμάτια. Θα την πλαισιώνουν ως dj's τρεις γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ο Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96.6) η Γιώτα Κοτσέτα (Kosmos FM) και η Kafka (Κατερίνα Καφετζή). Ωρα έναρξης 22:00, η συναυλία της Μαρίας θα ξεκινήσει στις 11, μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

4) Στο μπαρ Comme il FauX (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 6) η κατάσταση θα είναι πιο... εσωστρεφής: η Δανάη Παναγιωτοπούλου θα παρουσιάσει live τα «Επτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο». Θα ακολουθήσουν dj sets από παραγωγούς του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφώνου metadeftero.gr. Ωρα έναρξης (της συναυλίας): 22:30 μμ

5) To Black Dack Multiplarte (Χρήστου Λαδά 9) γίνεται το μπαράκι του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88. Πάνος Σουρούνης και Βιβή Παπαστάθη στα decks καθώς και όλοι οι παραγωγοί του σταθμού σε ένα πάρτι με τα τραγούδια που ξέρει πολύ καλά να αναδεικνύει και να παρουσιάζει ο Μέντα 88. Από τις 22:00 και μετά.

6) Στο Saint George Bar (2, Πλ. Καρύτση, τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3211522) θα έχουμε ένα (μετα)ρεμπέτικο και (μετα)μεσονύχτιο γλέντι που στήνει το πιο απρόβλεπτο ντουέτο: Λένα Κιτσοπούλου και Παναγιώτης Καλατζόπουλος μαζί επί σκηνής μαζί με την ορχήστρα τους! Ωρα έναρξης: 00:00 μμ.
Και δεν σταματούμε εδώ: υπάρχουν και κάποιες ακόμα εκπλήξεις με επιπλέον, μυστικές, συναυλίες