ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Προανακριτική για πέντε υπουργούς ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τις πράξεις πέντε υπουργών προηγούμενων κυβερνήσεων προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα πέντε ονόματα που αναφέρονται στο πόρισμα είναι: Άδωνις Γεωργιάδης (ΚΕΕΛΠΝΟ), Δημήτρης Αβραμόπουλος (εμβόλια - ΚΕΕΛΠΝΟ), Ανδρέας Λοβέρδος..
(Ερρίκος Ντυνάν), Μάκης Βορίδης (Ερρίκος Ντυνάν) και Μάριος Σαλμάς (αρθροσκοπήσεις) και βρίσκονται στο στόχαστρο για τη διαχείριση των υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, του «Ερρίκος Ντυνάν» και των αρθροσκοπήσεων.
Εφόσον στο περιθώριο του πορίσματος, περιγράφουν πράξεις αξιόποινες για τους προαναφερθέντες υπουργούς, το επόμενο βήμα θα είναι η σύσταση προανακριτικής επιτροπής όπου θα διερευνήσει την ποινική διάσταση του ζητήματος.
Προς το παρόν η εξεταστική επιτροπή πρόκειται να εξετάσει ένα προς ένα τα κεφάλαια που την απασχόλησαν μέσα από τα αντίστοιχα κεφάλαια του πορίσματος.