ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ερχονται περικοπές σε μισθούς και προσωπικό

Tην ώρα που οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Motor Oil στην Κηφισίας (αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί), ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων του ALPHA, μετά την επίσημη ανακοίνωση εξαγοράς του ομίλου του Δ. Κοντομηνά από τους Βαρδινογιάννηδες . Κι αυτό γιατί όπως έγραψαν οι zoornalistas (δείτε ΕΔΩ),..
και όπως γράφει και το enimerosi24 είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν περικοπές και «διορθώσεις» σε όλα τα επίπεδα. Από το πλήθος και την κατανομή των εργαζομένων, έως τους μισθούς και την εν γένει οικονομική πολιτική του «μαγαζιού»!
Με άλλα λόγια θα υπάρξει αξιολόγηση του προσωπικού και περικοπές μισθών, χωρίς να αποκλείονται και απολύσεις. Σύμφωνα με το enimerosi24, oπως ήδη ακούγεται η μεγάλη «διόρθωση» θα γίνει στο κομμάτι των αμοιβών, αφού οι μισθοί στον ALPHA θεωρούνται από τους πλέον υψηλούς – για τα δεδομένα της εποχής, στην αγορά.