ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Στόχος να μην πάρει ο Μαρινάκης κανάλι

Ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης εξηγεί τον τρόπο…

«Στόχος να μην πάρει ο Μαρινάκης κανάλι» τιτλοφορεί το άρθρο του στον «Φιλελεύθερο» ο Θανάσης Μαυρίδης και εξηγεί πώς θα γίνει αυτό: «Κατεβαίνει ο Μαρινάκης για την «ορφανή» άδεια. Περισσεύει άλλη μια. Αν τις δυο άδειες όμως τις διεκδικήσουν τρεις, τότε το..
παίγνιο αλλάζει και μάλιστα αρδην. Μπαίνουμε σε φάση διαγωνισμού, που σε κάποια φάση θα ξεκινήσει και σε κάποια άλλη θα τελειώσει. Όποτε, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει άμεσα ο Μαρινάκης κανάλι! Και από ο,τι φαίνεται, αυτό είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για το Μαξίμου».
Ορθός συλλογισμός που βασίζεται στην κοινή λογική (με δεδομένη τη σχέση κυβέρνησης και επιχειρηματία). Με τη διαφορά όμως ότι κάτι τέτοιο βολεύει και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, αφού δεν επιθυμούν (για αυτονόητους λόγους) να εισέλθουν νέοι παίκτες στην αγορά, είτε είναι ο Μαρινάκης, είτε είναι ο Μελισσανίδης!

- από το enimerosi24.gr