ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η ΕφΣυν έχει γενέθλια - Κλείνει τα έξι στις 5 Νοεμβρίου

Η Εφημερίδα των Συντακτών συμπληρώνει αισίως έξι (6) χρόνια κι εκτός από ένα μεγάλο ένθετο που ετοιμάζει γι αυτό το Σαββατοκύριακο έχει και πολλές άλλες εκπλήξεις (πάρτι κλπ) για τα γενέθλια της, που θα ανακοινωθούν σύντομα. Το πρώτο φύλλο της ΕφΣυν κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου του 2012.
*** 
Επιστολή προς τον υπουργό..
ΨΗΠΤΕ Ν. Παππά και τον υφυπουργό Λ. Κρέτσο (την κοινοποιεί σε  Τσίπρα, Αρχή Ανταγωνισμού και ΕΣΗΕΑ) έστειλε ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, στην οποία εκθέτει την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στον Τύπο και ειδικά στο θέμα της διανομής των εφημερίδων.
***
Αφορμή για την επιστολή Βαξεβάνη στάθηκε η επώνυμη καταγγελία της καθηγήτριας Πανεπιστήμιου, Δέσποινας Παπαδοπούλου, που όταν αναζήτησε την εφημερίδα Documento πήρε ως απάντηση από τον περιπτεριούχο: «Δεν μας αφήνει ο Μαρινάκης. Αυτός ελέγχει που και πόσες εφημερίδες πηγαίνουν σε κάθε περίπτερο». (δείτε ΕΔΩ).
***
Η κορυφαία Ελληνίδα σκιτσογράφος, εικονογράφος και δημιουργός κόμικς Μαρία Τζαμπούρα στο ΚΕφαΤΟ (Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης) στις 14/12/2018. Θα μιλήσει  για τη ζωή και το έργο της και θα δείξει χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς της. Ολα αυτά στο πλάισιο των μηνιαίων συναντήσεωνμε δημιουργούς, κορυφαίους στο χώρο τους.