ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

«Συνεχίζουμε υπεύθυνα τη μάχη για να σωθεί o ΕΔΟΕΑΠ»

Από την παράταξη της ΕΣΗΕΑ Ενωμένοι Δημοσιογράφοι λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Οι εκλεγέντες στο νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με την υποστήριξη των Ενωμένων Δημοσιογράφων ευχαρίστησαν τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν. Στο νέο ΔΣ επανεξελέγησαν ο Νίκος Καρούτζος και η Άντζυ Σταθάτου ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Δαυλός. Ανάλογη κοινή δήλωση έκαναν και οι εκλεγέντες στην Εξελεγκτική  Επιτροπή Δημήτρης Καλαντζής και Γιάννης Χαλαβαζής. Οι δηλώσεις τους είναι οι ακόλουθες:

Νίκος Καρούτζος Ευχαριστώ στους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις..
εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στο ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Συνεχίζουμε τη μάχη ΥΠΕΥΘΥΝΑ για να σωθεί ΕΔΟΕΑΠ. Ευχαριστώ ειδικά τους συναδέλφους Άντζυ Σταθάτου, Κωνσταντίνο Δαυλό,  Χρήστο Αξελό, Κυριάκο Θεοδωρακάκο, Δημήτρη Καλαντζή και Γιάννη Χαλαβαζή που δώσαμε μαζί τη μάχη έχοντες κοινές ιδέες και στόχους.

Άντζυ Σταθάτου Ευχαριστώ θερμά τους 744 συναδέλφους που με στήριξαν με την ψήφο τους και τους περίπου 2500 που ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ. Από αύριο, είναι ώρα για δουλειά και συλλογική μάχη για να σωθεί ό,τι πιο πολύτιμο μας απέμεινε μέσα στην ανοίκεια επίθεση που δέχεται ο κλάδος μας: Το Ταμείο μας , η περίθαλψη, η επικούρηση!

Κωνσταντίνος Δαυλός Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η ευθύνη που βάλατε στα χέρια μου οι 613 από εσάς είναι πολύ μεγάλη. Στόχος τώρα είναι να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ ώστε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης και τα δικαιώματα που έχουμε κατακτήσει. Είναι πλέον σαφές από τη μεγάλη συμμετοχή σας στις εκλογές και από το αποτέλεσμα, ότι θεωρείτε αναγκαίο να σωθεί το Ταμείο με αποφάσεις λογικές και ρεαλιστικές, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις. Πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο Καρούτζο και την Άντζυ Σταθάτου που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά τους τα προηγούμενα χρόνια ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Καλή δύναμη στους Δημήτρη Καλαντζή και Γιάννη Χαλαβαζή που εκλέχθηκαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Μπράβο για τον αγώνα τους στους Χρήστο Αξελό (που δεν εκλέχθηκε για μόλις 16 σταυρούς) και τον Κυριάκο Θεοδωρακάκο.

Τέλος οι εκλεγμένοι στην νέα Εξελεγκτική  Επιτροπή Δημήτρης Καλαντζής και Γιάννης Χαλαβαζής με κοινή τους δήλωση ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη και επισημαίνουν ότι θα εργαστούν για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Οργανισμού και των μετόχων του σε συνεργασία με τα άλλα εκλεγμένα μέλη της επιτροπής.