ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Kρεσέντο αντικομμουνισμού και από τη ΝΔ στη Βουλή

«Η επιδίωξη επιβολής κομμουνιστικής δικτατορίας δεν συνιστά πράξη υπέρ της Δημοκρατίας» δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Τασούλας προσθέτοντας ότι «ο Μπελογιάννης δεν αγωνίστηκε για τη δημοκρατία» σε ένα κρεσέντο αντικομμουνισμού πριν λίγο στη Βουλή. O Κ. Τασούλας πήρε τη σκυτάλη από τον χρυσαυγίτη Ηλιόπουλο που νωρίτερα απειλούσε ότι θα γκρεμίσει το μουσείο Νίκου Μπελογιάννη («τιμήσατε τον σφαγέα αλλά εμείς το σπίτι του θα το γκρεμίσουμε για να μην θυμίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, όταν θα έρθει η ώρα...») που εγκαινίασε χθες ο Αλ. Τσίπρας.
Ενόχλησε τον βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Πολιτισμού, Κ. Τασούλα ότι.. ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε το μουσείο Νίκου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα χαρακτηρίζοντάς το ως "κίνηση αντιπερισπασμού".
«Αν είχε επικρατήσει η άλλη παράταξη δεν θα επιτρεπόταν όχι να πω αυτά, αλλά ούτε να τα σκεφτώ» συνέχισε εν μέσω χειροκροτημάτων των βουλευτών της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκη, Μ. Βορίδη και άλλων.
"Ο κ. Τασούλας νωρίτερα δικαιολόγησε και επικύρωσε την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στην ομιλία του τη Βουλή τονίζοντας ότι χειροκροτήθηκε για αυτό από τη Ν.Δ. "Είναι θλιβερό η Ν.Δ. να χειροκροτεί τέτοια πολιτική στάση (διχασμού) και απόψεις" πρόσθεσε.
 
Κατ. Μπρ. (Aυγή)