ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Γυρίζει σελίδα η «Πατρίς» του Ηρακλείου

Τι αλλάζει στην ιστορική εφημερίδα της Κρήτης

Μια από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες εφημερίδες της ελληνικής περιφέρειας, η "Πατρίς" του Ηρακλείου, αλλάζει σελίδα. Και μπαίνει σε μια νέα εποχή με στόχο ,όμως, να παραμείνει έγκυρη και σοβαρή ,όπως είναι από το 1946, που την ίδρυσε ο αείμνηστος Αθηναγόρας Μυκωνιάτης.
Η εφημερίδα ,που μετά τον Αλέκο Μυκωνιάτη πέρασε στα χέρια της τρίτης γενιάς- εκδότης σήμερα είναι ο εγγονός του ιδρυτή, ο Αθηναγόρας (Ακης) Μυκωνιάτης - και σύντομα... στην τέταρτη γενιά, όπως όλα δείχνουν, παραμένει ένα ισχυρό brand name στον χώρο του Τύπου.
Στην ιστορική φημερίδα αλλάζουν και θα αλλάξουν πολλά ακόμη. Με πρώτη τη.. διοικητική αλλαγή: μετά την συνταξιοδότηση του Γ. Λαγουβάρδου, που επί 30 και πλέον έτη προσέφερε πολλά από τη θέση του αρχισυντάκτη, διευθυντές σύνταξης αναλαμβάνουν οι Κώστας Α.Μπογδανίδης και Γιάννης Ε. Σπανάκης.
Η "Πατρίς" κάνει ήδη μια μεγάλη προσπάθεια κι ένα βήμα εμπρός. Τα έντυπα βέβαια δοκιμάζονται και λόγω κρίσης και λόγω της εντυπωσιακής εξέλιξης της τεχνολογίας, αλλά παραμένουν όαση ενημέρωσης και νησίδα ασφαλείας για εγκυρη και σοβαρή πληροφόρηση. Κι έχουν κάθε λόγο όχι μόνο να υπάρχουν αλλά και να αναπτυχθούν περαιτέρω αφού στηριχθούν φυσικά και από τους ίδιους τους πολίτες. - πηγή: cretalive