ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ανέλαβε αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ

Ο Αρης Ραβανός στην «Ελευθερία του Τύπου»

O μέχρι πρότινος δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αρης Ραβανός άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του στην αρχισυνταξία του πολιτικού τμήματος στην «Ελευθερία του Τύπου» του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανέβασε στο facebook φωτογραφία της «ταυτότητας» της εφημερίδας συνοδεύοντάς την από το ακόλουθο κείμενο:
"Μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου τελείωσε το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να κλείσω ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου.
Μετά από περίπου 19 χρόνια στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Το Βήμα που ήταν για μένα το μεγαλύτερο σχολείο αποχώρησα με περίεργα αισθήματα. Εκεί έγινα ότι έγινα, μικρό ή μεγάλο το κρίνει η καθεμιά και ο καθένας..
Εκεί έζησα μια εικοσαετία περίπου και ήταν το σπίτι μου. Τα υπόλοιπα τα αφήνω για τον εαυτό μου.
Πολλά εκ βάθους καρδίας ευχαριστώ σε όσοι με στήριξαν, με βοήθησαν και με ανέχτηκαν. Είναι αρκετοί και ξέρουν αυτοί. Πολλές ευχαριστίες και ευχές στους εξαίρετους συναδέλφους μου και διαμάντια παιδιά! Τους ευχαριστώ και θα τους θυμάμαι, όσο είμαι καλά, με αγάπη.
Από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας άνοιξε ένας νέος κύκλος και ελπίζω εξίσου δημιουργικός και παραγωγικός σε ένα νέο εκδοτικό εγχείρημα, στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» του τύπου. Ανέλαβα αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσω και το ρεπορτάζ. Γι' αυτό και η πολυήμερη αποχή από το facebook, καθώς έπρεπε να προσαρμοστώ και να συντονίσω το πολιτικό τμήμα για το καθημερινό φύλλο και το Κυριακάτικο.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οι κριτές θα είστε εσείς και κανείς άλλος."