ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Διευρύνεται ο όμιλος του Χρήστου Ράπτη

Ο Χρ. Ράπτης με τους editors του iefimerida
Οταν το iefimerida.gr του Χρήστου Ράπτη πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο, τον Μάρτιο του 2011, οι περισσότεροι προεξοφλούσαν την αποτυχία του και έβαζαν στοιχήματα για το πόσο θα αντέξει.
Έξι χρόνια μετά, το iefimerida.gr βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αναγνωσιμότητας (και αναγνωρισιμότητας) του ελληνικού internet, με κοντά 4.000.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα κάνοντας πάνω από 70.000.000 pageviews.
Αυτό αναφέρει σχετικό σημείωμα του σάιτ επισημαίνοντας πως σήμερα, το iefimerida.gr απασχολεί περισσότερους από 50 εργαζόμενους ενώ η εταιρεία που το «εκδίδει» είναι κερδοφόρα..
τα τελευταία πέντε χρόνια. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2016 «εξέδωσε» το bovary.gr, ένα site για γυναίκες που ήδη γνωρίζει επιτυχία, ανεβαίνοντας και αυτό στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του.
Μέσα στο 2017, όπως αναφέρεται στο σημείωμα για τα 6 χρόνια του ομίλου, θα βγει στον διαδικτυακό αέρα ένα site για άνδρες με τους διαχειριστές του iefimerida.gr να βρίσκονται σε στάδιο προχωρημένων συζητήσεων για να συνεργαστούν με έναν από τους μεγαλύτερους ιστότοπους του πλανήτη.