ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Συνέλευση των συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου

To Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) έτους 2017, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα).
Η συμμετοχή των δημοσιογράφων και μελών της ΕΣΠΗΤ αναμένεται ιδιαιτέρως μαζική, προκειμένου να διατρανωθεί και επαναβεβαιωθεί στο  ανώτατο όργανο της Ένωσης η απόφαση των συντακτών εργαζομένων στον Περιοδικό Τύπο να αντισταθούν ενωτικά και δυναμικά στην επίθεση που συνεχίζουν να δέχονται οι εργασιακές και.. ασφαλιστικές κατακτήσεις του κλάδου, με κατάργηση του αγγελιοσήμου, απολύσεις, ανεργία, υποαπασχόληση, μειώσεις μισθών, μαύρη,  ανασφάλιστη εργασία κ.λπ.
Σημαντικό τμήμα της συνέλευσης θα αναλωθεί στην ενημέρωση των συντακτών μελών της Ένωσης για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα του κλάδου καθώς και στον προγραμματισμό των δράσεων της ΕΣΠΗΤ απέναντι στην επιδείνωση όλων των εργασιακών, οικονομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Στην γενική συνέλευση θα τεθούν επίσης προς ψήφιση τόσο ο οικονομικός απολογισμός έτους 2016, όσο και ο προϋπολογισμός έτους 2017, ενώ το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ θα εξουσιοδοτηθεί για κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιακών κινητοποιήσεων.
Χρόνος λήξεως ψηφοφορίας και εργασιών της Γενικής Συνέλευσης: 15.00 μ.μ.