ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Οταν ο Σημίτης ζητούσε απολύσεις δημοσιογράφων...

 ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος χθες από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για εξοπλιστικά προγράμματα επί θητείας Γιάννου Παπαντωνίου. Ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ αναφέρθηκε σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις του καθεστώτος Σημίτη, φέρνοντας στο «φως» μία συνάντηση του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Θεόδωρου Τσουκάτου, με καναλάρχη, από τον οποίο ζήτησε να απολυθούν τέσσερις δημοσιογράφοι.
«Το 2000 ο κ. Τσουκάτος, το δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη, επισκέπτεται καναλάρχη και του λέει: Αν θέλεις να μπει το κανάλι σου στο χρηματιστήριο, θα απολυθούν οι εξής δημοσιογράφοι,.. η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη, η σημερινή βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, πήρα την άδειά της να την αναφέρω σήμερα γιατί τότε απελύθη ως δημοσιογράφος, ο πρώην υπουργός, Πάνος Παναγιωτόπουλος, και ο Μάρκος Μουζάκης που είναι στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας:
«Την επομένη των εκλογών τους ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας. Το νταβατζιλίκι ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε ούτε καν πανίσχυρος καναλάρχης να κρατήσει δημοσιογράφο. Το καθεστώς διέλυε σπίτια, την ώρα που έκλεβε και λήστευε τον ελληνικό λαό».