ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σε «Πήγασο» και «Μότορ Όιλ» οι απλήρωτοι του MEGA

Οι εργαζόμενοι του MEGA κλείνουν 9 μήνες απλήρωτοι.  Παραμένουν όμηροι των ιδιοκτητών του σταθμού που έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του το κανάλι. ΄Ενα κανάλι που συνεχίζει να είναι στον αέρα λόγω των εργαζομένων του σταθμού που παρά την οικονομική αλλά και την ψυχική τους εξάντληση προστατεύουν τις δουλειές τους και συνεχίζουν να ελπίζουν. ΄Ομως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.
Οι εργαζόμενοι του σταθμού μαζί με τις Ενώσεις τους, ξεκινούν νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και την επαναφορά του σταθμού στην κανονικότητα.  Απαιτούμε από τους μετόχους του  ΜΕGA την άμεση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα επιφέρει το.. ξεμπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών.
H Eνωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) απαιτεί από τους μετόχους του  ΜΕGA την άμεση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα επιφέρει το ξεμπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε παράσταση διαμαρτυρίας:
  • την Πέμπτη 30/3 στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του ΠΗΓΑΣΟΥ (Μπενάκη 5, Χαλάνδρι) και
  • την Παρασκευή 31/3 στις 12:00 έξω από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (Ηρ. Αττικού 12Α, Μαρούσι).
Η ΕΤΙΤΑ προειδοποιεί ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παραστάσεις διαμαρτυρίας και στους υπόλοιπους συνυπεύθυνους αυτής της κατάστασης (Κυβέρνηση και Τράπεζες).