ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Μετακλητός στο γραφείο Μιχαλολιάκου ο τραμπούκος...

Zέρβας - Κασιδιάρης
...που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ένας από τους δράστες που το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Ψυχικού, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια στέλνοντας στο νοσοκομείο τον 20χρονο φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη.
Πρόκειται για τον γνωστό χρυσαυγίτη Χρήστο Ζέρβα που είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή στο γραφείο του αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου!
Μάλιστα, στο παρελθόν είχε βάλει και ο ίδιος υποψηφιότητα με τους χρυσαυγίτες στην Άρτα και για δημ. σύμβουλος στην Αθήνα.
Ο 42χρονος συλληφθείς είναι και ιδιοκτήτης καφετέριας στους Αμπελοκήπους, η οποία αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής ενώ εμφανίζεται και ως..
«υπεύθυνος ασφαλείας» των γραφείων του ναζιστικού μορφώματος στην Αθήνα.
 Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας κατάφεραν μέσα από την περιγραφή του θύματος αλλά και αυτοπτών μαρτύρων να τον ταυτοποιήσουν και σήμερα το πρωί να του περάσουν χειροπέδες.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που ξυλοκόπησαν άγρια τον νεαρό φοιτητή.