ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε από την ΕΡΤ στο STAR

Γιατί η Βίκυ Παπαλουκά αποχώρησε από την εκπομπή των ενόπλων δυνάμεων…

Μάλλον δεν της έφερε και τόσο γούρι η συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Παπαλουκά την περασμένη Δευτέρα στο «ΟΛΑ» του ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια της εκπομπής των ενόπλων δυνάμεων που μεταδίδει η ΕΡΤ… Διότι εχθές Κυριακή, δηλαδή μετά από πέντε ημέρες η Αλεξία Τασούλη παρουσίαζε μόνη της την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»!
Αναζητώντας τι έχει συμβεί και γιατί μια τόσο σημαντική ημέρα για τις ένοπλες δυνάμεις, όπως είναι η επομένη της εθνικής επετείου (που μεταδόθηκε η τρίτη εκπομπή)… μάθαμε ότι η όμορφη Βίκυ Παπαλουκά δεν απουσίαζε για λόγους υγείας, αλλά.. ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την κρατική ΕΡΤ!
Μάταια αναζητήσαμε τους λόγους του «διαζυγίου» των δυο πλευρών, αφού πέφταμε από το ένα κλειστό στόμα στο άλλο!
Ωστόσο καταφέραμε να μάθουμε ότι οι θαυμαστές της δημοσιογράφου θα συνεχίσουν να τη βλέπουν στην τηλεόραση… Αφού πληροφορούμαστε ότι η Βίκυ Παπαλουκά – σε χρόνο ρεκόρ, έκλεισε νέα συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι STAR!
Πράγματι οι συζητήσεις με το κανάλι έγιναν εξαιρετικά γρήγορα… και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη που εθεάθη στον τηλεοπτικό σταθμό… φέρεται να συνάντησε τον Πάνο Κυριακόπουλο και τον διευθυντή του δελτίου Κωστή Τσιακανίκα με τους οποίους συμφώνησε να ενταχθεί στο ειδησεογραφικό δυναμικό του καναλιού και ειδικότερα στο τμήμα του «ελεύθερου» ρεπορτάζ!
Μικρή (αλλά όχι ασήμαντη) λεπτομέρεια η επιθυμία της δημοσιογράφου να αναλάβει κάποια από τα 5λεπτα δελτία του σταθμού… επιθυμία η οποία όμως δεν έγινε δεκτή!
- απο το enimerosi24