ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η Κέζα αποχωρεί ευχαριστώντας από καρδιάς τον Ψυχάρη

Αποχαιρετά τον ΔΟΛ και την δημοσιογραφία - Τι έγραφε για την χαμένη αξιοπιστία του «Βήματος»

Mε ένα λιτό κείμενο η δημοσιογράφος Λώρη Κέζα γνωστοποιεί την αποχώρησή της από τον ΔΟΛ και τη δημοσιογραφία, ευχαριστώντας «από καρδιάς τον Σταύρο για τις ευκαιρίες» που της έδωσε. Γράφει συγκεκριμένα η Λώρη Κέζα:
"Ένας αποχαιρετισμός στο Βήμα και στη δημοσιογραφία. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σταύρο Ψυχάρη για τις ευκαιρίες που μου έδωσε, τους συναδέλφους με τους οποίους μοιραστήκαμε τη ζωή μας και φυσικά όλους τους αναγνώστες που με τίμησαν με την προσοχή τους. Να είστε καλά!"
Η Κέζα συνοδεύει τον αποχαιρετισμο της με το τελευταίο(;) κείμενό της που δημοσιεύτηκε στο.. περιοδικό BHmagazino το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 υπό τον τίτλο "Ο μπλε κάδος της ενημέρωσης".
 Η Λώρη Κέζα μέσω κειμένου της στο fb στα τέλη Ιανουαρίου (αναφέρθηκε και από τον Τσίπρα στη Βουλή) είχε ασκήσει σκληρή κριτική για την γραμμή και τα λάθη της εφημερίδας «Το Βήμα» αναφέροντας μεταξύ άλλων: Το Βήμα έπαιρνε το μέρος του τραπεζίτη, προσπερνώντας τα όλα αυτά ως δευτερεύοντα. Ακόμα κι όταν ο τραπεζίτης ήταν απατεώνας. Ο δημοσιογράφος δεν είναι φιλαράκι κανενός, δεν παίρνει το μέρος κανενός, δεν διαφημίζει, δεν συγκαλύπτει. Το Βήμα έχασε την αξιοπιστία του λιβανίζοντας ένα στρεβλό τραπεζικό σύστημα. Και η στρέβλωση κατάπιε την εφημερίδα. (διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ)