ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τα «ορφανά» του Ψυχάρη...

...βολεύονται δώθε κείθε.
Τα (όποια) ελάχιστα αριστερά βολεύονται σε πρακτορεία (κάποιοι της πολύ επανάστασης έτρεξαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι). Τα πολύ συστημικά βολεύονται σε γραφεία τύπου ομίλων, ολιγαρχών και τραπεζών. Τα άλλα σπεύδουν να σωθούν στα κακέκτυπα. 
Βολεμένοι και στις καλές και στις κακές εποχές.
 ***
MoU...υπέγραψαν Μπόμπολας- Σαββίδης.
Αρκετό καιρό πριν το έχουν υπογράψει. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, για να μην καλλιεργούνται αυταπάτες στους συναδέλφους του Πήγασου και του Mega. MoU υπάρχει βάση του οποίου γίνονται οι εμπιστευτικές επαφές και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο.. μεγαλοεπιχειρηματίες. Τις οποίες παραδέχτηκε ο Φώτης Μπόμπολας υπό την πίεση των απλήρωτων εργαζομένων του ομίλου.    Το θέμα κρύβει πολιτικό παρασκήνιο. 
***
Αυτή η μαϊμουδιά με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων πρέπει να τελειώνει.
Εμείς, που γνωρίζουμε εκ των έσω τις πραγματικές κυκλοφορίες τους και το πόσο αναληθή είναι τα στοιχεία που εμφανίζουν κάποιες από αυτές, παλιές και νέες, με την άψογη συνεργασία των δύο πρακτορείων, καλούμε την κυβέρνηση και τον κ. Παππά, τον αρμόδιο υπουργό να νομοθετήσει επιτέλους το περίφημο barcode. Δεν είναι απλώς θέμα δημοκρατίας. Είναι και θέμα της αγοράς. Όχι μόνο για την αποκατάσταση του ανταγωνισμού. Επίσης, αφορά τις επιχειρήσεις που παραπλανιούνται συστηματικά από τα μέσα ενημέρωσης που παραποιούν τα στοιχεία τους.
Νομοθετήστε επιτέλους το barcode, κ. Παππά.

Σάτυρος (fmvoice)