ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Λίστες ΝΔ: σβήνουν - γράφουν ονόματα δημοσιογράφων...

Εντονες διεργασίες στη ΝΔ που εδώ και πολλούς μήνες βρισκεται σε... εκλογική ετοιμότητα. Ανάμεσα στις ζυμώσεις για τους πιθανούς υποψηφίους ακούγονται και τα ονόματα πολλών δημοσιογράφων.
Στην Α' Θεσσαλονίκης θεωρείται σίγουρο ότι θα κατέβει ως υποψήφια με τη ΝΔ η νυν ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη που άνοιξε και γραφείο στη συμπρωτεύουσα, αν και δέχεται πόλεμο από τους υπόλοιπους γαλάζιους πολιτευτές. Ο έτερος δημοσιογράφος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος είναι λέει στη διαθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε για τη Β' Αθήνας είτε για τη Φθιώτιδα.
Ανάμεσα στα ονόματα δημοσιογράφων που ακούγονται ότι θα είναι πιθανοί υποψήφιοι με τη ΝΔ..
περιλαμβάνονται και αυτά της Μαρίας Χούκλη, (Β' Αθήνας), του Γιάννη Λοβέρδου (Α' Αθήνας), του Κ. Μπογδάνου (Α' Αθήνας), του Γιάννη Πιτταρά (Κυκλάδες) και φυσικά του (εσχάτως και) συντονιστή των debate της ΟΝΝΕΔ Αρη Πορτοσάλτε! Επίσης το όνομα της αθλητικογράφου Σοφίας Αλατζά «παιζει» πολύ τώρα τελευταί για τη Θεσσαλονίκη.
Το όνομα του δημοσιογράφου του Βήματος Άρη Ραβανού συζητείται ανάμεσα σε αυτά για μια θέση στα γαλάζια ψηφοδέλτια στην Αρτα. Ο ίδιος όμως διαψεύδει (με κάθε ευκαιρία, στο fb κλπ) τις σχετικές αναφορές, ενώ για την Αρτα ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Ευθυμίου της ΕΡΤ.
Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο που επανακάμπτει δριμύτερος μετά και την απόφαση για το Βατοπέδι.
Ο «καραμανλικός», όπως τον λένε στην Πειραιώς, Μανώλης Κοττάκης, που αγωνιά για την πορεία της ΝΔ (δείτε ΕΔΩ) μάλλον δεν θα περιλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον αρθρογράφο του ΔΟΛ Γιάννη Πρετεντέρη με κάποιους όμως να ισχυρίζονται ότι ο Μητσοτάκης τελικά θα τον επιλέξει κάνοντας την έκπληξη.