ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Οταν ο Τσίμας έθεσε ερωτήσεις που κανείς δεν τόλμησε

Φίλος αναγνώστης σταχυολόγησε, από τα social media, σχόλια για την μεταμεσονύκτια συνέντευξη του Κ. Σημίτη στον ΣΚΑΪ και στους Παύλο Τσίμα και Σία Κοσιώνη (μας έστειλε και τα σκίτσα του Σπύρου Δερβενιώτη):
 ***
 ΣΗΜΙΤΗ: μια κουβέντα μόνο ΞΑΝΑΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ !!! Και μη μιλάς άλλο .Ο εκσυγχρονισμός σου σάπισε, διέφθειρε και ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ... (Παύλος Πολάκης)
 ***
 Μετά από το ανελέητο σφυροκόπημα 90 λεπτών ο Παύλος Τσίμας του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα:  Διατηρείται έναν κόκκο αισιοδοξίας; (Dimitris Soultas)
 ***
 __ "Για την κρίση φταίει η έλλειψη Διαφωτισμού στην Ελλάδα, η Τουρκοκρατία ή..
η επέλαση των Γαλατών στον ελλαδικο χώρο το 290πΧ, κύριε Σημίτη;"
Σια Κοσιώνη κονιορτοποιεί τον Κώστα.

__"Στα σουτζουκάκια η Δάφνη έβαζε και κύμινο ή μόνο κανέλα;
Παύλος Τσίμας θέτει σκληρές ερωτήσεις που κανείς δεν τολμάει.
__ "Και τελευταία ερωτηση πριν κλείσουμε κυριε Σημίτη και συγγνωμη αν γίναμε σκληροί πολλες φορες, πιστευω ήταν απαραίτητο για να ειπωθούν αληθειες: στην κλιμακα 1 προς 10 ποσο γαμάτος πιστευετε οτι ειστε;"
Π. Τσίμας αποτελειώνει Κωστα Σημίτη τώρα στο ΣΚΑΪ. (Xάρης Ζάβαλος)

***
Όταν επί πρωθυπουργίας σου έχει γίνει η μεγαλύτερη στην ελληνική μεταπολεμικη ιστορία αναδιανομη πλούτου από τα κάτω προς τα πάνω κανονικα δεν πρέπει να βγαίνεις να μιλάς αλλά να κρυβεσαι προσευχομενος στον Θεό να σε ξεχάσουν μπας και πεθάνεις στο κρεβάτι σου και όχι στην εξορια ή στην φυλακή. (Nikolas Liolios)

***
Η Αγία Τριάδα των κεντρώων και των φιλελεύθερων, είναι ο Κώστας Σημίτης (Θεός), ο Γιάννης Στουρνάρας (Χριστός) και ο Λουκάς Παπαδήμος (Άγιο Πνεύμα). Dimitris Tsirkas

***
Ερώτηση στον Σημίτη για τη λιτότητα που επιβάλλουν τα μνημόνια.
Σημίτης: Και το 1985 καταργήθηκε η ΑΤΑ.
Δεν εξηγείται αλλιώς. Πρέπει να έχει περάσει τύφο όταν ήταν μικρός.  (Dimitris Soultas)

***
Ο Κώστας Σημίτης είχε συνεργαστεί επί 23 χρόνια με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον έκρινε τον πιο κατάλληλο για να τον χρίσει διάδοχό του στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ και την Πρωθυπουργία της χώρας.Τώρα λέει για τον άνθρωπο που είχε τοποθετήσει ΥπΕξ, ότι δεν ήταν σοβαρός και μας έβαλε στο μνημόνιο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο (Dimitris Papangelopoulos)

***
__ Συμπέρασμα αμετάβλητο: ο "ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑΣ" δεν αντέχεται με κανένα τρόπο...Πάντα ίδιος, μικρος, ολιγιστος, εμπαθης και φυσικά προστατευμένος... ή με απλά λογια Σημίτης...
__ Και η πλάκα γίνεται μεγαλύτερη, όταν ξεφευγει και καμμια αυθόρμητη και εκτος προγραμματος ερώτηση, προς τον τρισμέγιστο ηγετη του εκσυγχρονισμου, που στέκεται αγέρωχος και ανεγγιχτος στο θρόνο του, όπως για το 2010 πχ και τη σταση των ευρωπαιών απέναντι στην αθήνα. Απορία εκδηλη στο βλέμα και...άλλα λογια να αγαπιόμαστε η απάντηση. Απορρίπτεται ως εκτός ύλης θμεα... Ο παντοτινος Σημίτης της προστασίας... Άλλωστε ο Σημίτης στην πολιτική είναι ότι και η περιοχές νατούρα στο περιβάλλον... (Chris Tseberis)