ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Η Χριστίνα Ψυχάρη διαπραγματεύεται παρουσία Ρέστη...

...με τους Γάλλους του Marie Claire για τα δικαιώματα του περιοδικού!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΔΟΛ μεταξύ της Χριστίνας Ψυχάρη και των Γάλλων διευθυντών του Marie Claire παρουσία του Βίκτωρα Ρέστη.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών εν όψει της λήξης του συμβολαίου για τα δικαιώματα του περιοδικού που είχαν παραχωρήσει οι Γάλλοι στον ΔΟΛ!
Ωστόσο απορία προκαλεί πώς είναι δυνατόν οι Γάλλοι εκδότες να συζητούν με έναν χρεοκοπημένο οργανισμό και με τους ιδιοκτήτες του των οποίων οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι… Λέγεται μάλιστα ότι η πρόταση της Χριστίνας Ψυχάρη που έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση..
– προφανώς με τις πλάτες του γνωστού εφοπλιστή, αφορά στην αυτόνομη έκδοση και κυκλοφορία του περιοδικού.
Είναι απορίας άξιο λοιπόν πώς οι Γάλλοι εκδότες διαπραγματεύονται με έναν έλληνα επιχειρηματία που η εταιρία του έχει χρεοκοπήσει και ο ίδιος έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την ελληνική δικαιοσύνη, δεσμευμένους λογαριασμούς και απλήρωτους εργαζόμενους (στους οποίους μάλιστα έκανε και αγωγή)!
- πηγή: enimerosi24