ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Οταν ο Αδωνις πανηγύριζε για τη Μανωλάδα

Πανηγύριζε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter για την αθωωτική απόφαση για την Μανωλάδα. Και όχι μόνο αυτό αλλά είχε και την εξήγηση έτοιμη για όσα τραγικά συνέβησαν: «Σκάγια στον αέρα που στην πτώση πέτυχαν και τραυμάτισαν κάποιους ελαφρά. Τί το περίεργο βλέπετε;» έλεγε, ανερυθρίαστα.
Σήμερα ως γνωστόν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέδωσε απόφαση για τα ματωμένα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, καταδικάζοντας την Ελλάδα. Τότε οι μετανάστες από το Μπανγκλαντές είχαν διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσής τους, αλλά και για το γεγονός ότι δεν είχαν πληρωθεί. Η απάντηση των... πιστολέρο ήταν να ανοίξουν πυρ και να τραυματίσουν περίπου 30 από τους διαμαρτυρόμενους.
Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης τρελάθηκε από τη χαρά του μόλις βγήκε η αθωωτική απόφαση.. και απαντούσε σε γνωστούς και αγνώστους. Ιδού ένα απάνθισμα από το twitter:
«Βγήκε η απόφαση 7-0. Δεν χωρά έφεση, τέλος δεν έχει άλλο».
«Ολοι αθωώθηκαν για την βασική κατηγορία, οι δύο καταδικάστηκαν για κάτι πολύ ελαφρύτερο. Δεν τα ξέρετε καλά».
«Αγαπητέ αυτό έκρινε με 7-0 η ελληνική δικαιοσύνη γί´αυτό απηλλάγησαν από την κατηγορία για την προσπάθεια ανθρωποκτονίας. Εγώ φταίω;».
«Δύο μήνες κράτησε η Δίκη και ακούστηκαν όλοι»
Και συνέχιζε να απαντά σαρκάζοντας και ειρωνευόμενος κόσμο:
«7-0 ολοι μπορούμε να έχουμε γνώμες, το αποτέλεσμα όμως αυτό είναι» ή «7-0 τα υπόλοιπα ειναι φιλολογίες».
Αλήθεια τι λέει ο κος Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τώρα;

Δημ. Κανελλόπουλος (efsyn)