ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Θετικοί στον κορωνοϊό Μητσοτάκης και Μαρινάκης


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεδομένης της κατάστασης, η περιοδεία του σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Άγιον Όρος, ακυρώνεται.Σε βίντεό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως κι ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του covid, είμαι θετικός».
Ως εκ τούτου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι για κάποιες ημέρες θα χρειαστεί να παραμείνει στο σπίτι του. «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία».
Επίσης άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ νοσεί με κορωνοϊό: Πρόκειται για τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, Παύλο Μαρινάκη. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media: 
«Πριν λίγο βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός και ελπίζω πως σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά. Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε! Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας!».