ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Τα μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα στην ΕΡΤ3


Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου για αθλητές κάτω των 20 ετών

Τα μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα στην ΕΡΤ. Η ΕΡΤ3 φιλοξενεί, μέχρι και τις 11 Ιουνίου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου για αθλητές κάτω των 20 ετών, μεταδίδοντας από τα γήπεδα της Αργεντινής τους σημαντικότερους αγώνες για την ανάδειξη του κορυφαίου εθνικού συγκροτήματος.
Μετά τις αναπάντεχες εκπλήξεις, τον αποκλεισμό της οικοδέσποινας Αργεντινής και των παραδοσιακών δυνάμεων του ποδοσφαίρου Γαλλίας και Αγγλίας, έφτασε η ώρα των προημιτελικών με 4 αγώνες δίχως αύριο για τους ηττημένους.
Δείτε το Σάββατο 3 Ιουνίου σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα Ισραήλ- Βραζιλία (21:30 ) και σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα Κολομβία- Ιταλία (00:00).
Την Κυριακή 4 Ιουνίου σε απευθείας μετάδοση ο αγώνας Η.Π.Α. – Ουρουγουάη (00:00) και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας Νότια Κορέα-Νιγηρία (19:00).
Ο δρόμος για την κορυφή συνεχίζεται με τους ημιτελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής 11 Ιουνίου