ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

H συγγνώμη της Καθημερινής


Για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό της κάνει λόγο η Κατερίνα Νοτοπούλου καταγγέλλοντας ότι «τα δεξιά τρολ του Διαδικτύου και των «Ομάδων» ακολούθησαν δυστυχώς έγκριτες εφημερίδες και ειδησεογραφικά site, τα οποία το αναπαράγουν άκριτα ως παραπολιτικό σχόλιο και μάλιστα χθεσινό!, την συγκεκριμένη φράση που ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 2019».
«Έχουμε δει, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα να ανασύρονται και να διαστρεβλώνονται δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το μακρινό παρελθόν, στην προσπάθειά τους να κρύψουν αμαρτίες της περιόδου 2019-2023 και τις ευθύνες των στελεχών της ΝΔ, που διαχειρίζονται εξουσία.
Έχουμε δει να γίνεται δολοφονία χαρακτήρα και όχι πολιτική κριτική. Το έχω βιώσει προσωπικά σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό» τονίζει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Νοτοπούλου για την άθλια επίθεση σε βάρος της.
«Εμείς με την πολιτική μας και την εναλλακτική μας πρόταση, αυτοί με την μονταζιέρα. Εμείς με την αλήθεια, αυτοί με το κακόγουστο ψέμα. Εμείς με τους πολλούς, για τους πολλούς και για το αύριο» σημειώνει με έμφαση η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Ανάμεσα στα Μέσα που αναπαρήγαγαν την «είδηση» ως παραπολιτικό σχόλιο με τον τίτλο "Στο μυαλό της Κατερίνας Νοτοπούλου", ήταν και η εφημερίδα Καθημερινή η οποία σήμερα προχώρησε σε διόρθωση γράφοντας:
"Στα «Εκλογικά» της χθεσινής έντυπης έκδοσης της «Κ» αναπαρήχθη μια δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου και συγκεκριμένα ότι «η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρτιμελής». Με ένα μικρό λάθος. Η δήλωση δεν ήταν «χθεσινή», όπως αναφέρθηκε στη στήλη, αλλά του 2019. Εκ παραδρομής, λοιπόν, ο χρονικός προσδιορισμός. Ο γράφων ευχαριστεί την Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία τον ενημέρωσε απευθείας γι’ αυτό. Και γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι αυτή την άποψη, πέρα από την ίδια, την είχαν εκφράσει τότε και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε διόρθωση στην ιστοσελίδα της «Κ». Δυστυχώς, στη συνέχεια, στην ψηφιακή αρένα του Τwitter διάφοροι κουβαλητές λάσπης έσπευσαν να δυσφημήσουν τη στήλη ως… ενεργούμενο της Ν.Δ. Τι να πει κανείς; Οποιος έχει τη μύγα…"