ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Στην υπηρεσία της ΝΔ ο Αυτιάς


Απροκάλυπτη προπαγάνδα επί 20 λεπτά σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ [video)

Στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος έστησε σόου σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ επί τουλάχιστον 20 λεπτά επιστράτευε φοροτρομακτικά σούπερ, χρησιμοποιώντας μάλιστα και σχεδόν αυτολεξεί συνθήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι τηλεθεατές έβλεπαν να διαδέχονται στις οθόνες τους μηνύματα όπως «Δυνατή Ελλάδα χωρίς φόρους θέλουν οι Έλληνες!»


Ο Γιώργος Αυτιάς ήδη από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του προλογίζοντας τους Δημήτρη Καιρίδη (ΝΔ) Γιάννη Σαρακιώτη (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και Ανδρέα Σπυρόπουλο (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).
«Να ρωτήσω κάτι; Τι σας έπιασε ρε παιδιά προεκλογικά; Βγαίνει ο Μητσοτάκης στις πλατείες και λέει "εγώ ούτε αυξάνω φόρους, ούτε επιβάλλω νέο φόρο", και εσείς σκοτώνεστε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – λέει ο κόσμος γιατί αυτό το μήνυμα περάσατε στην κοινωνία – ποιος θα φορολογήσει περισσότερο τα μερίσματα και ποιος θα αγγίξει περισσότερο την περιουσία του Έλληνα. Αυτό μου λέει ο κόσμος και αυτό εξέλαβαν όλες αυτές τις μέρες που βγαίναν στελέχη των κομμάτων στην τηλεόραση και εξήγγειλαν από τις εκπομπές φόρους».Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές έβλεπαν να διαδέχονται στις οθόνες τους μηνύματα όπως «Δυνατή Ελλάδα χωρίς φόρους θέλουν οι Έλληνες!», «Αποστροφή των πολιτών σε κόμματα που θέλουν φόρους!» και «Η εμμονή κομμάτων για νέους φόρους εξοργίζουν την κοινωνία!». Ό,τι και αν έλεγαν οι καλεσμένοι, τα "σούπερ" ήταν εκεί, για να περάσουν την προπαγάνδα της ΝΔ.