ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Γκουαρντιόλα ή Αλμέιδα;


Ο Γιάνης Βαρουφάκης έριξε το σύνθημα «πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά, πλατεία-πλατεία» και με κινήσεις ψαγμένου κόουτς, τύπου Αλμέιδα, έκανε τις εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα. Προσέξτε ένα μέρος από την κινητικότητα για να πάρει το ματσάκι της σωτηρίας και να μην υποβιβαστεί στην ερασιτεχνική κατηγορία της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (συγκεντρωθείτε για να μη ζαλιστείτε):
*Ο ίδιος μετακινείται από την Αχαΐα και από την Β’ Πειραιά στις περιφέρειες Β3 (Νότιο Τομέα) Αθηνών, Α’ Αθήνας και Α’ Θεσσαλονίκης.
* Ο Δημήτρης Στρατούλης πάει από τη Β3 στην Β’ Πειραιά.
* Ο Νίκος Θεοχαράκης μετακινείται από τη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας στη δεύτερη θέση της Β3 Αθηνών.
* Η Πάολα Ρεβενιώτη φεύγει από την Α΄ Αθήνας και παίρνει τη δεύτερη θέση στο Επικρατείας.
* Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μετακινείται από την τέταρτη θέση του Επικρατείας στη δεύτερη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης.
* Ο Μιχάλης Κριθαρίδης μετακινείται από την Α’ Θεσσαλονίκης στην τέταρτη θέση του Επικρατείας καταλαμβάνει.
* Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας μπαίνει η Νένα Βενετσάνου.
Ακόμα ο Βαρουφάκης έκανε μερικές μεταγραφές από την αγορά των σελέμπριτι και της εργασίας –άγνωστο με τι νόμισμα. Τώρα που το μετρό της Θεσσαλονίκης μπήκε στις ράγες, το ΜέΡΑ25 πήρε για τις επόμενες εκλογές τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στην κατασκευή του μετρό, τον Μάκη Μιχαλόπουλο, και τον έβαλε να παίξει μπάλα στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ακόμα πιο δυναμική ήταν η ενίσχυση από τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη (Α΄ Αθήνας) που γίνεται και αυτός υποψήφιος βουλευτής μαζί με τόσους άλλους της σκηνής και της οθόνης.
Πλέον, στο χορτάρι θα φανεί η αποτελεσματικότητα των κινήσεων του κόουτς Βαρουφάκη.
- από το Harddog