ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Οι ημιτελικοί του Champions League στο Mega


Τα κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι για τα εισιτήρια που οδηγούν στην ημιτελική φάση του UEFA Champions League έρχονται ζωντανά στο MEGA, τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου και την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 22:00.
Τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη φιλόδοξη Τσέλσι, σε μια καθηλωτική ποδοσφαιρική βραδιά. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η δράση συνεχίζεται στο Post Game με εκτενή στιγμιότυπα από το σούπερ ντέρμπι Μίλαν – Νάπολι, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες της Τρίτης.
Την Τετάρτη 19 Απριλίου, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά από την «Αλιάνζ Αρένα» την «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι. Μετά το τέλος του ματς, θα απολαύσουμε όλες τις φάσεις από το «θρίλερ» της Ίντερ με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και αναλύσεις για τις ομάδες που συνεχίζουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Τους αγώνες περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός. Τις εκπομπές παρουσιάζει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και σχολιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ