ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Τα (εφεδρικά) γυαλιά του Ανδρέα


Μια μέρα αφότου έγινε γνωστό πως δημοπρατήθηκε ένα ζευγάρι απ' τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου έναντι 25.000 ευρώ, η χήρα του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε πως δεν ήταν τα εμβληματικά!
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου είπε πως δεν πρόκειται για τα βασικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά για κάποιο εφεδρικό ζευγάρι.
Μέχρι και ο γιος του ο Νίκος πάντως έγραψε χθες στο Twitter ότι ήταν τα εμβληματικά γυαλιά του πατέρα του.
«Ήθελα να εστιάσω σε τρια σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην «Ελπίδα», γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότητα για την Ελλάδα και έλειπε» είπε η Δ. Λιάνη.
Και συνέχισε: «Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Παραδείγματος χάριν το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 ευρώ. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα. Όχι ενός απλού πολιτικού και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος.
Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα «εμβληματικά» γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα «εμβληματικά» όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ.
Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω».

ΥΓ Ο,τι και να φορούσε ο Ανδρέας (γυαλιά-οποιοδήποτε ζευγάρι- καπέλα, καπαρντίνες κ.α) πέρασε αυτόματα στην ιστορία και είναι πλέον εμβληματικά.  Με τίποτε άλλο δεν έχουμε να ασχοληθούμε; Ψάχνουμε να βρούμε ποια είναι τα... εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα;..