ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

«Εγώ κορόιδο δεν πιάνομαι»


Μέτρα για να αποτρέψει την αποστασία προς τη Ν.Δ. μετά τις εκλογές λαμβάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Τρία κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα και ένα στο Λεκανοπέδιο είναι αυτά που εξόργισαν τον Κυριάκο Βελόπουλο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Υποψήφιοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης σε Πέλλα, Γιαννιτσά και Σέρρες έλαβαν τηλεφωνήματα από «γαλάζια» στελέχη να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους και θα έχουν …δωράκι αν κερδίσει η Ν.Δ. τις εκλογές – «κάποια θέση θα βρεθεί για εσάς, τόσες υπάρχουν», ήταν το κοινό μότο!
Το ίδιο συνέβη και με υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στο Λεκανοπέδιο, μόνο που εδώ το τηλεφώνημα έγινε από τα κεντρικά της Ν.Δ., γεγονός που έκανε τον Κυριάκο Βελόπουλο να το καταγγείλει δημοσίως.
Τώρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προγραμματίζει μέτρα ώστε να μην του φύγουν βουλευτές μετά τις κάλπες αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειαστεί βουλευτές από άλλα κόμματα, επαναφέροντας τακτικές αποστασίας στην πολιτική ζωή του τόπου!
Σε όσους τον ρωτούν αν θα ζητήσει από τους υποψηφίους βουλευτές του να υπογράψουν σχετική δήλωση, απαντά: «Εγώ δεν είμαι Λεβέντης, είμαι άνθρωπος της αγοράς. Εγώ κορόιδο από τον Μητσοτάκη δεν πιάνομαι» – πλην όμως δεν λέει ακόμα τι θα πράξει!

Β. Σκ. / ieidiseis