ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Κάθε άνθρωπος έχει ένα χόμπι. Άλλοι πάνε για ψάρεμα, ο Μητσοτάκης έκανε υποκλοπές..


Ως χόμπι του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτήρισε τις παρακολουθήσεις ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. «Κάθε άνθρωπος έχει ένα χόμπι. Άλλοι πάνε για ψάρεμα, άλλοι θέλουν να κάνουν αθλητισμό», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την υπόθεση των υποκλοπών.
«Ο κ. Μητσοτάκης μόνο το μισό πολιτικό σύστημα παρακολουθούσε, τους πολιτικούς αντιπάλους του, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, το μισό υπουργικό συμβούλιο, καταρράκωσε κάθε έννοια του Συντάγματος αλλά… Όλα αυτά δεν τα έκανε για κακό, τα έκανε από χόμπι. Κάθε άνθρωπος έχει ένα χόμπι. Άλλοι πάνε για ψάρεμα, άλλοι θέλουν να κάνουν αθλητισμό. Ο Μητσοτάκης ήθελε να παρακολουθεί, να κάθεται στο γραφείο του και να παρακολουθεί τους αντιπάλους του», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, με τους πολίτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.
«Σε αυτόν τον βούρκο έχουν οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Στον βούρκο των παρακολουθήσεων, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης. Της καταστρατήγησης κάθε έννοιας του Συντάγματος», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κρατώντας στο χέρι ένα κόκκινο γαρύφαλλο.