ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Μεγαλοεργολάβος ή εκδότης;


Ο Μπόμπολας, ο «κυρ Γιώργος», όπως τον αποκαλούσαν νεαροί δημοσιογράφοι και στελέχη στο «Έθνος», το Mega και τα άλλα Μέσα του Ομίλου του, οργιζόταν όταν άκουγε ότι τον αποκαλούν«μεγαλοεργολάβο»- προτιμούσε τον τίτλο «εκδότης», αν και η θέα από το ευρύχωρο, λιτό γραφείο του ήταν ένα πελώριο παράθυρο προς τα κατασκευαστικά έργα των εταιρειών του στο Πάτημα Χαλανδρίου, στο δεύτερο όροφο των γραφείων του «Έθνους».
Η κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα θα τελεστεί αύριο, Μεγάλη Πέμπτη στις 13:00 μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ο Μπόμπολας έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Τρίτη σε ηλικία 95 ετών- μετά από νοσηλεία 8 ημερών στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Γιώργος Μπόμπολας νοσηλεύτηκε μετά από κάταγμα ισχίου για το οποίο υπεβλήθηκε σε χειρουργείο την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023. Λόγω των πολλαπλών οργανικών προβλημάτων, ο ασθενής νοσηλεύτηκε και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου».