ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ζητείται Δήμαρχος!


*Όπως λένε αξιόπιστες πηγές από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται θα δοθούν ελάχιστα χρίσματα σε υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες. Κάποιοι λίγοι όμως θα εξασφαλίσουν χρίσμα. Οι πιο κοντινοί…

*Ακούω για παράδειγμα ότι στην Κηφισιά θα χρίσουν υποψήφιο για τον πολύπαθο Δήμο τον κ. Βασίλη Ξυπολυτά ο οποίος είχε επιχειρήσει να εκλεγεί βουλευτής το 2019 αλλά απέτυχε. Φυσικά δεν πήγε χαμένος. Διορίστηκε στον ΟΣΥ.

*Ο Γιώργος Θωμάκος, ο σημερινός Δήμαρχος, δεν έχει ικανοποιήσει. Σε κανένα επίπεδο. Δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα του Δήμου Κηφισιάς. Και για να μην πω για τους δρόμους στους οποίους εάν επιχειρήσεις να οδηγήσεις σου πέφτουν τα… σφραγίσματα! Αλλά και ο Νίκος Χιωτάκης, επι σειρά ετών δήμαρχος δεν…

Φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως ο Νίκος Ρωμανός – από τα πιο δραστήρια στελέχη της Ν.Δ και άριστος γνώστης της περιοχής- αλλά και ο Κώστας Τσιλιγκίρης ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Κηφισιάς και ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου «Τηλέμαχος».

Oι ίδιες πηγές μου λένε ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη να πάρει το χρίσμα για τον Δήμο του Πειραιά ο μέχρι τώρα πειραιώτης βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Αυτό θεωρείται μεγάλο ρίσκο για την Κυβερνώσα παράταξη. Γιατί ο κ. Μόραλης θεωρείται από τους επιτυχημένους δημάρχους και έχει να επιδείξει ένα μεγάλο και σημαντικό έργο.

Αλλά και ο Δήμος του Πύργου Ηλείας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σοβαρά τη Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής του Νομού Κώστας Τζαβάρας έχει εκφράσει την πρόθεση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

* Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Τζαβάρας είναι «απέναντι» από τον πρόεδρο της «γαλάζιας παράταξης». Μάλιστα δεν έδωσε το «παρών» στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας.

Τάκης Χατζής
BACKGROUND / Newpost