ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Οι (4) εφημερίδες που διαβάζει ο Χρήστος Ξανθάκης


Σε κείμενό του στο Νewpost ο δημοσιογράφος Xρήστος Ξανθάκης αναφέρεται στις εφημερίδες που αγοράζει και διαβάζει. Ταυτόχρονα εξηγεί και τους λόγους που προτιμά τις συγκεκριμένες, τέσσερις, εφημερίδες. Γράφει συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ Ξανθάκης στο Νewpost:
 Όπως επανειλημμένα έχω δηλώσει, αγοράζω τέσσερις εφημερίδες την ημέρα. Την “ΕφΣυν” γιατί είναι η πιο πλούσια σε ύλη, την “Αυγή” για τις αναλύσεις της, την “Live Sport” γιατί μ’ αρέσουν τα αθλητικά και την “δημοκρατία” γιατί είναι η πιο ευκολοδιάβαστη απ’ όλες. Άσε που έχει και κάποια καυτά ρεπορτάζ από χώρους που δεν τους πιάνει εύκολα το μάτι σου.
Την Εκκλησία της Ελλάδος, ας πούμε, η ίντριγκα της οποίας κάνει τις δολοπλοκίες των Μεδίκων να μοιάζουν με απλή φρουτόκρεμα!
Οπότε τη διαφημίζω κιόλας τη “δημοκρατία”, λέω τα καλά μου τα λογάκια, με τις ευχές μου για κυκλοφοριακές επιτυχίες και σουξέ στην ειδησεογραφία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα όσα γράφει, ιδίως όταν κάποιες εμμονές προβιβάζονται από απόψεις αρθρογράφων σε “γραμμή” του φύλλου.