ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Το deal στα ΜΜΕ που ανακατεύει την τράπουλα και το… υστερόγραφο για τον Alpha


Μπορεί να μπαίνουμε σε οικονομική ύφεση, η οποία όπως λένε και προβλέπουν κάποιοι θα είναι βαθιά και όχι μικρής διάρκειας, αλλά τα deals είναι στο φόρτε τους. Στην ενέργεια, στις κατασκευές, στην πληροφορική, στον τουρισμό, στα MME.
Και δε βλέπω να ανακόπτονται από τις εκλογές που θα προκύψουν –τον Οκτώβριο εκτός απροόπτου– το αντίθετο μάλιστα.
Τα Μedia δεν μένουν ποτέ έξω από ένα τέτοιο κλίμα. Και δεν λέω να το παρουσιάζουν, αλλά να γίνονται συμπράξεις που διαμορφώνουν διαφορετικό σκηνικό. Έτσι λοιπόν, διεργασίες που κρατάνε μήνες, διακόπτονται και συνεχίζονται ξανά. Διαφορές στα οικονομικά που λύνονται αλλά μετά από λίγο προστίθενται και άλλες, βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και μήνες.
Εδώ το θέμα –επειδή αφορά ΜΜΕ και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες – δεν είναι τα λεφτά, αλλά πώς διαμορφώνεται το power game στην πολιτική και στην επιχειρηματικότητα. Όταν σκάσει αυτό, θα είναι συμφωνημένο και θα ανακατέψει για τα καλά και για χρόνια την τράπουλα στο χώρο των ΜΜΕ.
Έχουμε ακόμα λίγο δρόμο…

Υ.Γ.: Η είδηση που αναστάτωσε λίγο κόσμο και κοσμάκη και αφορά στην μετοχική αλλαγή στο κανάλι του Alpha «δεν σηματοδοτεί καμία αλλαγή στο management ή ό,τι άλλο». 
Τελεία παράγραφος.
Πάμε για τα επόμενα λοιπόν…

Κάλχας / topontiki