ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Την ψήφο των… τηλεθεατών θα ζητήσει τελικά ο Δημήτρης Καμπουράκης


Αλλαγή σχεδίων από τον Δημήτρη Καμπουράκη. Ο δημοσιογράφος επρόκειτο να θέσει υποψηφιότητα με τη ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές, όπως είχε κυκλοφορήσει από καιρό. Ήταν -εξ όσων είχαν γίνει γνωστά εως τώρα- ο λόγος που δεν θα συνέχιζε στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.
Το τελευταίο διάστημα, οι εξελίξεις ανέτρεψαν τα μέχρι τώρα σχέδια καθώς στο ψηφοδέλτιο Χανίων φαίνεται να επικρατεί συνωστισμός υποψηφίων.
Ο δημοσιογράφος, κατόπιν τούτων, είχε διερευνητικές επαφές με το Open, ο ειδησεογραφικός- ενημερωτικός τομέας του οποίου είναι σε ριζική αναδιάταξη και υπάρχουν ανάγκες.
Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι συζητήσεις με τον Καμπουράκη έχουν επικεντρωθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού ή σε αυτό του Σαββατοκύριακου.
Στα υπόψη του Open για την Ενημέρωση στο μεταξύ παραμένει ο Μάνος Νιφλής, αλλά και ο Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1.
Ανάγκες υπάρχουν και διαμορφώνονται νέες, κατά κύκλους του καναλιού της Παιανίας, καθώς τη νέα σεζόν η πρωινή ενημερωτική ζώνη θα «σπάσει» σε δύο μέρη με μια ειδησεογραφική πολύ νωρίς το πρωί και μια ομοειδή στη συνέχεια, αντί του σημερινού μοντέλου με το μαραθώνιας διάρκεια «Καλημέρα Ελλάδα».
Άλλοι, εξάλλου, σχεδιασμοί θα ενεργοποιηθούν στο κανάλι στην περίπτωση που το επόμενο χρονικό διάστημα από κάποιο σημείο κι έπειτα χαρακτηριστεί προεκλογική περίοδος.