ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ ο Νίκος Στραβελάκης - Πάει στο Open


Το τελευταίο του κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Νέο Φάληρο, παρουσίασε χθες ο Νίκος Στραβελάκης. Έχοντας «μετακομίσει» εκεί από τότε που ξεκίνησε η κρίση στο παλιό Mega, χθες στο κλείσιμο του δελτίου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει παρελθόν και από το κεντρικό magazino του ΣΚΑΪ 100.3, που επίσης (συν)παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια.
«Να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι με όσο το δυνατόν καλύτερες ειδήσεις, κι έχω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας, και στη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ και στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια», είπε στην αποφώνησή του ο Νίκος Στραβελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως γράφει το e-tetradio, ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει στο Open, παρουσιάζοντας (και εκεί) τα σαββατοκυριακάτικα κεντρικά δελτία ειδήσεων, με την Πόπη Τσαπανίδου να συνεχίζει στα καθημερινά.