ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

400.000 ευρώ σε είκοσι ταινίες μικρού μήκους


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΕΡΤ αύξησε τη χρηματοδότηση των ταινιών μικρού μήκους στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροφίλμ 2023». Σχετική απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ χρηματοδοτώντας με 400.000 ευρώ, που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της εταιρείας, 20 ταινίες μικρού μήκους.
Σκοπός του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τους νέους δημιουργούς να εκφραστούν μέσα από ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες πέραν της τηλεοπτικής τους μετάδοσης, θα συμμετέχουν σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ.
Οι είκοσι (20) ταινίες που θα χρηματοδοτηθούν είναι οι ακόλουθες:
«Starflyer», «Η μισή μου καρδιά», «Endless hole – Μαύρη τρύπα» «Μαγκνταλένα Χάουζεν: Ο παγωμένος χρόνος», «Needles & Pins», «Φούιτ», «Μαύρη πέτρα», «Για μερικά μπουκάλια νερό», «Οι λύκοι επιστρέφουν», «Ο Κώστας», «Κυνηγός», «Μαύρες πολιτείες», «Σπίτι», «Bloodrunners», «Ισθμός», «Η ημιτελής αλήθεια για πάντα», «Ωκυτοκίνη», «Νew wild», «Όταν σταμάτησε η μουσική», «Μελάνια».