ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Το Βατερλό της ενημερωτικής ΕΡΤ με την Ουκρανία


Πάνε οι εποχές που όταν συνέβαιναν μεγάλα γεγονότα η ΕΡΤ ανέβαζε νούμερα σε τηλεθέαση μια και αρκετός κόσμος στρεφόταν προς τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Αυτό έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα, η ΕΡΤ δεν συγκινεί πλέον. Ο κόσμος δεν τη θεωρεί αξιόπιστη και δεν την επιλέγει.
Δείτε τα νούμερα μια ημέρα πριν την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και τα νούμερα ανήμερα (η σύγκριση με το Open που έκανε τη διαφορά).
  • 23/02: OPEN 3,9%, ΕΡΤ1 5,6%
  • 24/02: OPEN 7,2%, ΕΡΤ1 5,9%
Και δείτε τα νούμερα σε σύγκριση μία εβδομάδα πριν, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου (προ πολέμου) και Τρίτη 1 Μαρτίου (μετά πολέμου)
  • 22/02: OPEN 4,4%, ΕΡΤ1 5,6%
  • 01/03: OPEN 9,4%, ΕΡΤ1 4%
Το Open υπερδιπλασίασε τα νούμερά του και η ΕΡΤ έπεσε! Πρωτοφανή πράγματα.
Εξ ου και οι σπασμωδικές κινήσεις. Χθες παράδειγμα η ΕΡΤ μας ενημέρωσε πως οι επισκέπτες του www.ertnews.gr και του ERTFLIX, «έχουν τη δυνατότητα από σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 να μαθαίνουν πρώτοι και με τη σφραγίδα εγκυρότητας της δημόσιας τηλεόρασης όλες τις εξελίξεις από τα μέτωπα του πολέμου. Η ΕΡΤ επιστρατεύει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της για την πληρέστερη ενημέρωση του τηλεοπτικού και όχι μόνο κοινού. Έτσι και οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν από σήμερα να πληροφορούνται αδιάλειπτα και ζωντανά όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το ertnews.gr που μεταδίδεται και στις τηλεοράσεις μέσα από το ERTFLIX, πατώντας στο κεντρικό μενού την επιλογή LIVE».
Να συνδεθούμε δηλαδή στο internet να βρούμε εκεί το web κανάλι που έφτιαξαν ώστε να μαθαίνουμε πρώτοι τις εξελίξεις από την Ουκρανία, αυτό μας λέει τώρα η ΕΡΤ;