ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Η «αντιδυτική», «φιλορωσική» Βόρεια Ελλάδα και οι θεωρίες συνομωσίας του Σκάι


Με μία άλλη πτυχή της κρίσης στην Ουκρανία καταπιάστηκαν χθες το πρωί οι δημοσιογράφοι - αναλυτές του τηλεοπτικού σταθμού στο Φάληρο, κολλώντας ρετσινιά στους βορειοελλαδίτες για τα αισθήματά τους απέναντι στους εμπόλεμους.
Τον χορό άνοιξε το νέο μέλος του πάνελ Μανώλης Καψής, ο οποίος περισπούδαστα διαπίστωσε ότι «στην Ελλάδα έχουμε και ένα αντιδυτικό ρεύμα το οποίο μας δυσκολεύει, δυσκολεύει και τα κόμματα...»
«Και κόμματα φιλορωσικά», έσπευσε να υπερθεματίσει ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον κ. Καψή να επανέρχεται με άλλη μία σημαντική διαπίστωση ότι «υπάρχει κόσμος που θαυμάζει τον Πούτιν».
«Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα παιδιά, αυτό που λέμε τώρα είναι πολύ ενισχυμένο. Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, το φιλορωσικό... και για άλλους λόγους», συμπλήρωσε φανερά προβληματισμένος ο κ. Οικονόμου.
«Πέφτει και "μεροκάματο" πολύ εκεί τώρα, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες... », προσέφερε το δικό του λιθαράκι στη βαρύσήμαντη ανάλυση της τάβλας ο Άρης Πορτοσάλτε.
Και φυσικά, γίναμε όλοι σοφότεροι...