ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Δίπλα - δίπλα...


Διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διάσταση απόψεων ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας. Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών μίλησε για «καθοδηγούμενα και παντελώς αβάσιμα δημοσιεύματα».
«Είναι προφανές, είναι φανερό ότι σχετικά δημοσιεύματα που καθοδηγούνται και μιλούν περι διαφωνίας μου με τον πρωθυπουργό είναι παντελώς αβάσιμα. Στερούνται σοβαρότητας», είπε ο κ. Δένδιας και απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως εάν υπήρχε διαφωνία θα την είχε διαπιστώσει.
Μάλιστα ο κ. Δένδιας έγραψε σχετικά και στο Twitter (το χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία):
«Αν υπήρχε διαφωνία μου με τον Πρωθυπουργό, δεν υπήρχε πιθανότητα να καθόμαστε δίπλα – δίπλα σε αυτή τη συζήτηση και ο κ. Μητσοτάκης να με ανέχεται και εγώ να καλύπτω κάτι στο οποίο έχω απόλυτη διαφωνία (από την παρέμβασή μου στη συζήτηση στη Βουλή για την κρίση στην Ουκρανία). Είναι προφανές ότι δημοσιεύματα, ανακοινώσεις κλπ. που έχουν να κάνουν με διαφωνία μου με τον Πρωθυπουργό, είναι καθοδηγούμενα και στερούνται παντελώς στοιχειώδους σοβαρότητας».