ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Έλενα Ακρίτα για την κατάθλιψη: "Η υποτροπή είναι πίσω από την πόρτα, αλλά τώρα την αναγνωρίζω"


Η Έλενα Ακρίτα μίλησε με ειλικρίνεια και δύναμη για τη μάχη της με την κατάθλιψη. Ανοίχτηκε για την περίοδο που είχε "κλειστεί" στον εαυτό της. Μίλησε για τις ατελείωτες ώρες που πέρασε μπροστά στην τηλεόραση και αποκάλυψε στο OW ότι η κοινωνική της ζωή που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
"Όταν έπεσα πια στη βαθιά κατάθλιψη μου συνέβαινε το εξής οξύμωρο. Δούλευα πάρα πολύ. Δούλευα ασταμάτητα. Δεν είχα κάνει τη διάκριση ότι ενώ στη δουλειά μου ήμουν απολύτως λειτουργική, η κοινωνική μου ζωή πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Το μόνο που έκανα ήταν να δουλεύω ασταμάτητα, μέσα στο σπίτι όμως -που είναι χαρακτηριστικό του καταθλιπτικού- και παράλληλα να βλέπω τηλεοπτικές σειρές αλλά σε streaming τρελό. Δηλαδή μέρα νύχτα να κάθομαι ακίνητη μπροστά σε μια τηλεόραση και να βλέπω 10, 12 επεισόδια".
"Η κάθε μου υποτροπή είναι πίσω από την πόρτα, αλλά τώρα την αναγνωρίζω με την πρώτη" ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.