ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Διέρρηξαν το σπίτι του Πορτοσάλτε – «Μπήκαν κάτι τσογλάνια…»


Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια όταν εκείνος και η οικογένειά του έλειπαν. Διαπίστωσαν ότι τους είχαν κλέψει, όταν επέστρεψαν το βράδυ.«Ανήκω και εγώ σε εκείνη την οικογένεια ενός συναισθήματος που το έχετε νιώσει πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει μαγαριστεί το σπίτι τους. Αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν έχουν μπει τσογλάνια μέσα στο σπίτι και σου το έχουν διαρρήξει», είπε χθες ξεκινώντας τη ραδιοφωνική του εκπομπή.
Και συνέχισε: «Και αυτό το συναίσθημα το νιώθω από χθες το βράδυ, όταν στην επιστροφή στο σπίτι δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την κλειδαριά και αντιληφθήκαμε οτι έχουμε υποστεί διάρρηξη. Η αίσθηση οτι έχουν μπει στο υπνοδωμάτιό σου, έχουν ανοίξει τις ντουλάπες, έχουν πετάξει τα ρούχα σου, είναι φρικώδης. Θα το πάρουμε και αυτό. Δεν είμαι και πολύ καλά. Υπάρχουν και χειρότερα στην ζωή θα μου πείτε και έχετε δίκιο…».