ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

To παράπονο του Μπογδάνου


Για «σκανδαλώδη εύνοια που δείχνουν τα ΜΜΕ στην κυβέρνηση», και «ολοκληρωτική κυριαρχία της κυβέρνησης στο τοπίο των ΜΜΕ», έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκφράζοντας και το παράπονό του ότι πλέον δεν τον καλούν στα κανάλια για να μιλήσει.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ο οποίος διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις της Opinion poll δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση χειραγωγεί την κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ σε «ανησυχητικό και πρωτοφανή βαθμό».
«Χειραγωγεί η κυβέρνηση την κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ;» διερωτήθηκε Κ. Μπογδάνος και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ναι, δυστυχώς σε πρωτοφανή και ανησυχητικό βαθμό».
Παράλληλα, υποστηρίζοντας ότι η λίστα Πέτσα δεν αποτελεί την αιτία της «ολοκληρωτικής κυριαρχίας της κυβέρνησης στο τοπίο των ΜΜΕ», σημείωσε ότι τα κρατικά κονδύλια που διοχετεύθηκαν στα ΜΜΕ συνέβαλλαν μεν στην εκδήλωση του φαινομένου, «αλλά όχι καταλυτικά».
«Στον παγκόσμιο δείκτη ελευθερίας του τύπου, η Ελλάδα πέρυσι κατρακύλησε στην 70η θέση από την 65η, ανάμεσα σε 180 χώρες. Στην ΕΕ είμαστε 4η από το τέλος», δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι από τότε που διεγράφη από τη ΝΔ δεν τον έχει καλέσει ούτε ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ πριν, όπως είπε, τον καλούσαν 2 και 3 φορές την εβδομάδα.
Βέβαια όλα αυτά δεν ενοχλούσαν τον Κ. Μπογδάνο όσο ανήκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.