ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη!..


Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απαντά σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα

Η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ1, αναφέρθηκε στηνκαριέρα της και τις αυστηρές κριτικές που δέχεται.
Παράλληλα, έκανε λόγο για προκατάληψη σε βάρος της σχετικά με τις κατηγορίες που της προσάπτουν οτι μεροληπτεί πολλές φορές υπέρ την κυβέρνησης και απάντησε σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα.
«Όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν», είπε και πρόσθεσε:
«Όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο».
Στη συνέχεια, σημείωσε: «Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου. Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός».